Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Publicatia companiilor din agricultura si zootehnie

SILOS CORDOBA

Date de contact SILOS CORDOBA
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Adresa Str.Silozului,nr.19,parter, sector 2
Telefon1 0745 643 165
Telefon2 0723 632 707
Web www.siloscordoba.com

construire depozite agricole

construire depozite agricole

SC SILOS CORDOBA din Alexandria, se ocupa de construirea, dezvoltarea si asamblarea de facilitati pentru uzul industrial si agricol. Telefon : 0723 632 707. E-mai : scromania@gmail.com. Web : www.siloscordoba.ro


SILOS CORDOBA va recomanda:

Fara imagine
stocare cereale
SILOS CORDOBA, in conformitate cu cerintele fiecarui client, construieste pentru dvs.instalatii pentru stocare si transportare cereale in cele mai bune conditii.
Fara imagine
constructie depozite
SC SILOS CORDOBA din Alexandria, se ocupa de construirea, dezvoltarea si asamblarea de facilitati pentru uzul industrial si agricol.
Fara imagine
transportare cereale
SILOS CORDOBA din Alexandria, in conformitate cu cerintele fiecarui client, construieste pentru dvs.instalatii pentru stocare si transportare cereale in cele mai bune conditii.
Fara imagine
silozuri metalice
SILOS CORDOBA din Alexandria, jud.Teleorman se ocupa de construirea, dezvoltarea si asamblarea de facilitati pentru uzul industrial si agricol. Proiecteaza silozuri avand in vedere necesitatile dvs., folosind mijloacele tehnologice cele mai recente si de cea mai buna calitate, conform normativei europene in vigoare.
imagine
silozuri cereale
Firma Silos Cordoba SRL din Alexandria ofera spre vanzare o gama larga de silozuri pentru depozitarea cerealelor: silozuri cu fund conic, silozuri plane, silozuri tip ferma, silozuri de cereale. Telefon : 0723632707; 0745643165. E-mail : scromania@gmail.com.