Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Publicatia companiilor din agricultura si zootehnie

SILOS CORDOBA

Date de contact SILOS CORDOBA
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Adresa Str.Silozului,nr.19,parter, sector 2
Telefon1 0745 643 165
Telefon2 0723 632 707
Web www.siloscordoba.com

construire depozite agricole

construire depozite agricole

SC SILOS CORDOBA din Alexandria, se ocupa de construirea, dezvoltarea si asamblarea de facilitati pentru uzul industrial si agricol. Telefon : 0723 632 707. E-mai : scromania@gmail.com. Web : www.siloscordoba.ro


SILOS CORDOBA va recomanda:

imagine
servicii tehnice pentru depozitari
  Silos Cordoba SRL din Alexandria ofera servicii tehnice pentru mentinerea si controlul calitatii produsului in timpul depozitarii, manuirii si transportului, oferind siguranta, eficienta si rentabilitate in administrarea locatiilor dumneavoastra.Serviciile includ:- silozuri pentru depozitare- sistem [...]
imagine
silozuri pentru depozitarea cerealelor
SC Silos Cordoba SRL din Alexandria ofera o gama larga de silozuri pentru depozitarea cerealelor: silozuri cu fund conic, silozuri plane, silozuri tip ferma, silozuri de cereale.
Fara imagine
stocare cereale
SILOS CORDOBA, in conformitate cu cerintele fiecarui client, construieste pentru dvs.instalatii pentru stocare si transportare cereale in cele mai bune conditii.
Fara imagine
servicii
SILOS CORDOBA din Alexandria, jud.Teleorman se ocupa de construirea, dezvoltarea si asamblarea de facilitati pentru uzul industrial si agricol.
imagine
silozuri cereale
Firma Silos Cordoba SRL din Alexandria ofera spre vanzare o gama larga de silozuri pentru depozitarea cerealelor: silozuri cu fund conic, silozuri plane, silozuri tip ferma, silozuri de cereale. Telefon : 0723632707; 0745643165. E-mail : scromania@gmail.com.