Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Publicatia companiilor din agricultura si zootehnie

SILOS CORDOBA

depozite cereale

SC SILOS CORDOBA din Alexandria, se ocupa de construirea, dezvoltarea si asamblarea de facilitati pentru uzul industrial si agricol. Telefon : 0723 632 707. E-mai : scromania@gmail.com. Web : www.siloscordoba.ro


SILOS CORDOBA va recomanda:

imagine
silozuri cereale
Firma Silos Cordoba SRL din Alexandria ofera spre vanzare o gama larga de silozuri pentru depozitarea cerealelor: silozuri cu fund conic, silozuri plane, silozuri tip ferma, silozuri de cereale. Telefon : 0723632707; 0745643165. E-mail : scromania@gmail.com.
Fara imagine
servicii
SILOS CORDOBA din Alexandria ofera o gama larga de produse si servicii mult mai larga la nivel mondial. Conceperea, proiectarea si construirea de facilitati agroindustriale. Fabricarea de silozuri metalice. Fabricarea de structuri metalice si invelitori.
Fara imagine
silozuri metalice
SILOS CORDOBA din Alexandria, jud.Teleorman, in conformitate cu cerintele fiecarui client, construieste pentru dvs.instalatii pentru stocare si transportare cereale in cele mai bune conditii.
Fara imagine
silozuri metalice
Silos Cordoba din Alexandria, jud.Teleorman construieste pentru dvs.instalatii pentru stocare si transportare cereale in cele mai bune conditii.
Fara imagine
proiectarea si fabricarea de silozuri
SILOS CORDOBA SRL - dezvoltam solutii pentru orice tip de silozuri, indiferent de masura acestuia, in orice parte a lumii. Silozurile metalice cu trapa galvanizata reprezinta in zilele noastre cea mai buna alternativa pentru depozitarea cerealelor datorita versatilitatii sale, a montarii usoare, a igienei in cazul [...]
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.